Echipa

La noi, găsești, deopotrivă, veselie și muncă făcută cu folos, așa ne place să ne prezentăm. Avem o echipă trăinuită periodic, alcătuită din tinichigii, vopsitori și mecanici care știu că treaba bine făcută e cea mai de preț. Ce-i recomandă? Profesionalismul și clienții care ne-au trecut pragul.

Marian Vlădescu, tinichigiu, duce în spate o experiență de peste 40 de ani de tinichigerie, de trei ani e cu noi. Cu răbdarea treci marea și asta o știe și al nostru tinichigiu, de aceea, îl mai numim și perfecționistul de zile mari – nicio mașină nu pleacă din mâna lui până nu este rezolvată cum trebuie.

Tot la tinichigerie, îl găsești și pe Vasile Dumitru. Tinichigiu ce știe meserie de 15 ani, de doi ani în echipă, Vasile sau neînfricatul mașinilor nu se dă în lături de la provocări și îi plac experiențele care mai de care.

Dacă vrei să-ți vopsești mașina, te întâmpină Claudiu Bârleanu, supranumit și micul artist. De peste 12 ani înțelege culorile și de trei ani e în service-ul nostru. Claudiu vede vopsitoria ca pe o artă și o îndeplinește ca atare – micul artist e atât de experimentat încât, la final, nici nu-ți dai seama că mașina ta a avut un defect.

Tot la vopsitorie, prezent la datorie este și Cristian Dinu. De 18 ani vopsește cu folos și de un an e unul de-al nostru. Colegii îl mai știu și sub numele de speedy Cristi, pentru că-și termină treaba repede și eficient.

Unul dintre mecanici este Florin Sălceanu. „Se laudă” cu 14 ani de muncă, de un an l-am cunoscut și l-am luat cu noi. Băieții îi spun vorbărețul fără perdea – le zice vrute și nevrute când te aștepți mai puțin. Totuși, pe cât de mult vorbește, pe atât de bine muncește.

Pavel Andrei este cel de-al doilea mecanic din gașcă. N-are el prea mulți ani de muncă în spate, dar are o minte brici. Deși e de doar cinci ani mecanic și de doi în service-ul nostru, învață atât de repede, de nu-ți vine să crezi. Unde mai pui că are un entuziasm de te binedispune garantat! Nu degeaba oamenii zic despre el că e sufletul service-ului.

Tot în mecanică și de ani buni, îl găsești pe Virgil Ganciu. Cu un izvor nesecat de cunoștințe într-ale mecanicii, dat de peste 35 de ani de practică, Virgil mai este cunoscut și ca băiatul bun la toate. El își ajută colegii atât cu susținere morală și spirituală, cât și cu secrete care mai de care din mecanică, de nu-ți vine să crezi.