Hotel Anvelope

Când pleci în concediu sau călătorești, vrei să ai condiții de 5 stele, all inclusive, iar relaxarea să fie la ea acasă. Cam așa e și cu anvelopele mașinii tale. Fie că le depozitezi iarna, vara sau optezi pentru un ciclu complet, te asigurăm că la noi, anvelopele tale vor avea condiții de milioane. Ce-i drept, nu beneficiază de SPA, jacuzzi sau masaje, dar avem grijă să fie ferite de lumină, umezeală și de căldură excesivă (sub 40 de grade).

În plus, cum tuturor ne plac hotelurile mari, moderne, cu toate condițiile incluse, noi credem că și anvelopele merită un tratament pe măsură. De aceea, avem un spațiu disponibil pentru 15.000 de anvelope, cu care ne purtăm frumos și responsabil: le așezăm în poziția convenabilă (cele fără jantă – pe verticală, cele cu jantă – pe orizontală, ca să nu se deformeze janta) și le schimbăm poziția la fiecare 4 săptămâni (cele care stau pe verticală sunt răsucite la 90 de grade, iar cele care stau pe orizontală sunt întoarse pe cealaltă parte, ca să nu se ovalizeze).

Procesul e simplu: Vii cu anvelopele și le identificăm printr-o fișă în care se specifică adâncimea canelurilor, grosimea, marca, dimensiunile etc. Tot în fișă sau deviz menționăm cantitatea (numărul de anvelope lăsate), numele tău, numărul mașinii și marca ei. În final, cu aceste date, etichetăm anvelopa și o recunoaștem ușor.

Ca să n-o mai lungim, pentru o vacanță binemeritată și un timp de neuitat, te așteptăm cu anvelopele la noi. Pentru că așa cum tu muncești tot anul și ai nevoie de o pauză din când în când, așa și anvelopele au tras din greu pe drumuri anevoioase, uneori prin gropi și au nevoie de odihnă.

Prețuri hotel de anvelope

Diametru 12″-16″ 17″ – 22″
Tarif / set anvelope/luna  25 lei 30 lei
Tarif / set complet: anvelope + jante/luna 30 lei 35 lei

Perioada minima de depozitare: 6 luni (nu sunt acceptate exceptii).
Perioada de facturare: 6 luni sau 12 luni. Plata se efectueaza in avans.

Schimburi sezoniere – cu înlocuire anvelope

Tip / diametru 12″-15″ 16″-18″
Turism 120 lei 160 lei
SUV / Jeep 160 lei 200 lei
Anvelope Run Flat 200 lei 250 lei

Pachetul include: Demontat roata, Demontat anvelopa existenta, Montat anvelopa noua, Plumbi, Echilibrat roata, Montat roata.

Schimburi sezoniere – pachet roți, fără înlocuire anvelope

Tip / diametru 12″-16″ 17″-18″
Turism 90 lei 110 lei
SUV / Jeep 110 lei 140 lei

Pachetul include: Demontat roata, Plumbi, Echilibrat roata, Montat roata.

Servicii suplimentare

Serviciu Pret / buc
Inlocuire valva 5 lei
Montare senzor 10 lei
Programare senzor 30 lei
Curatare butuc + spray de cupru 2.5 lei
Inlaturare urma plumb adeziv janta aliaj 5 lei
Degresare roata 5 lei