Hotel Anvelope

Când pleci în concediu sau călătorești, vrei să ai condiții de 5 stele, all inclusive, iar relaxarea să fie la ea acasă. Cam așa e și cu anvelopele mașinii tale. Fie că le depozitezi iarna, vara sau optezi pentru un ciclu complet, te asigurăm că la noi, anvelopele tale vor avea condiții de milioane. Ce-i drept, nu beneficiază de SPA, jacuzzi sau masaje, dar avem grijă să fie ferite de lumină, umezeală și de căldură excesivă (sub 40 de grade).

În plus, cum tuturor ne plac hotelurile mari, moderne, cu toate condițiile incluse, noi credem că și anvelopele merită un tratament pe măsură. De aceea, avem un spațiu disponibil pentru 15.000 de anvelope, cu care ne purtăm frumos și responsabil: le așezăm în poziția convenabilă (cele fără jantă – pe verticală, cele cu jantă – pe orizontală, ca să nu se deformeze janta) și le schimbăm poziția la fiecare 4 săptămâni (cele care stau pe verticală sunt răsucite la 90 de grade, iar cele care stau pe orizontală sunt întoarse pe cealaltă parte, ca să nu se ovalizeze).

Procesul e simplu: Vii cu anvelopele și le identificăm printr-o fișă în care se specifică adâncimea canelurilor, grosimea, marca, dimensiunile etc. Tot în fișă sau deviz menționăm cantitatea (numărul de anvelope lăsate), numele tău, numărul mașinii și marca ei. În final, cu aceste date, etichetăm anvelopa și o recunoaștem ușor.

Ca să n-o mai lungim, pentru o vacanță binemeritată și un timp de neuitat, te așteptăm cu anvelopele la noi. Pentru că așa cum tu muncești tot anul și ai nevoie de o pauză din când în când, așa și anvelopele au tras din greu pe drumuri anevoioase, uneori prin gropi și au nevoie de odihnă.

SERVICE ROTI / HOTEL DE ANVELOPE Pret cu TVA
Turism SUV
Demontat – montat 4 roti 40 Lei 60 Lei
Demontat – montat si echilibrat 4 roti 60 Lei 80 Lei
Demontat, dejantat-jantat, echilibrat si montat 4 anvelope 80 Lei 100 Lei
Depozitare 4 anvelope / luna – fara jante 20 Lei
Depozitare 4 anvelope / luna – cu jante 25 Lei