Tinichigerie


Ai auzit vorba „a se da pe brazdă”, nu? Cu toții avem momente în care viața nu e așa cum ne dorim și neașteptatul se întâmplă. Și cum fiecare om ajunge pe cărări greșite uneori și are nevoie să se dea pe brazdă, așa și mașina are nevoie să fie îndreptată de către un atotștiutor. La noi, atotștiutorul poartă numele de tinichigiu, care îți dă mașina pe brazdă și o aduce pe calea cea bună cât ai zice „tinichigerie”.

Că-i vorba despre redresare șasiu, caroserie (uși, capote, aripi etc.), reparații în plastic (bări față/spate, spoiler etc.), înlocuiri prabrize, sudură în argon și câte și mai câte, ai noștri meticuloși de la tinichigerie le repară fără probleme. Ca și cum ar rezolva un puzzle complex, măsoară mașina cu atenție, lucrează cu spor și fac tot posibilul să o readucă în cotele din fabricație, pentru ca tu să fii mulțumit, mașina întreagă din nou, iar plimbările fără sfârșit.

Totuși, e bine să știi că, chiar dacă tinichigiii noștri se străduiesc să facă imposibilul posibil, se întâmplă să spui „adio” unor componente și să cumperi altele noi – atunci când reparatul ajunge până la 3 ore. Roagă-te, deci, ca dauna să nu atingă procentul de 80%, că atunci mașina ta devine piesă de schimb și va face alte mașini fericite. Dar hai că o să fie bine! Lasă nostalgia, pune batista deoparte, că ești pe mâini bune.

Ca să n-o mai lungim, tinichigeria e o meserie de milioane – pe cât de grea, pe atât de frumoasă, cu rezultatele binemeritate după o muncă de zile mari. De aceea, tinichigiii noștri se străduiesc să o facă să arate ca nouă. Nu de alta, dar știm că vorba se răspândește cel mai bine prin viu grai, așa că vrem s-auzim de bine, ca să ne treacă și vecinul tău pragul, când i se îmbolnăvește mașina.