Despre noi

Noi credem că motorul unei relații de durată este încrederea. Și, așa cum motorul uneori se strică, așa și încrederea scade, iar relația are de suferit. La service Titan, nu avem motoare suferinde și nici relații în van. Avem, în schimb, muncă bine făcută și respect pentru cei care trec pragul mașinii lor și îl calcă pe al nostru. Așadar, deviza noastră este – dacă motorul mașinii funcționează bine, atunci și motorul relației noastre cu clienții merge ca uns.

Vrem totul sau nimic așa că, de mai bine de treisprezece ani, ne prezentăm în fața clienților cu un know-how updatat la zi și cu gânduri de mulțumire reciproce. Și, ca să fie treaba treabă, am creat un business care să integreze toate serviciile unui service auto – mecanică, vopsitorie, tinichigerie, detailing, climă/AC, service roți, geometrie roți, diagnoză Auto în doi timpi și trei mișcări.

Audi, Skoda, Volkswagen și Seat sunt cele patru mărci pe care punem accentul. De ce aceste branduri? Nu umblăm cu jumătăți de măsură, așa că vrem să facem o muncă eficientă cu niște mașini la fel de bune. Ce să reții – mecanica este pentru cele patru mărci, iar tinichigeria și vopsitoria pentru orice altă marcă. Cu toate acestea, suntem de treabă și prietenoși, dacă treci pe la noi cu o marcă distinctă de cele patru, vrei să o vopsești și mai ai nevoie de servicii în plus, ne ocupăm cât ai spune „motor”.

Urmărim să respectăm atât nevoile mașinii, cât și pe ale clientului, de aceea, pe lângă un service specializat, avem în componență cinci trăsături ce ne individualizează:

  1. Corectitudine. Ce-i în mână nu-i minciună, îți oferim prețuri corecte și gazdă bună.
  2. Full-service. La service Titan primești de toate – servicii diverse pentru fiecare în parte.
  3. Rapiditate. Nu-i de rău, ci e de bine, că la noi dacă vii nu stai până mâine.
  4. Transparență. Că ești femeie sau bărbat, stai liniștit, nu ești taxat, cere de toate, ajutăm la fel pe fiecare în parte.
  5. Calitate. Că ai Audi sau Skoda, nu te taxăm cu ora, doar cu servicii de calitate – la noi e mai bună decât toate.
  6. Training continuu. Avem oameni specializați, prin training-uri în domeniu acreditați.