Diagnoza Auto

Știi cum e cu mersul la doctor când te doare ceva? Așa e și cu mașina ta. Dacă apare un martor de eroare în bord sau simți că motorul se îneacă, hai pe la noi să vedem care e problema!

Diagnoza Auto e manuală și automată. Mai întâi, facem o scanare generală, ca să identificăm erorile, iar apoi analizăm fiecare componentă în parte, în funcție de aceste erori.

Așa cum calitatea cere exigență, noi vrem ce-i mai bun pentru clienții noștri – erori găsite, cu reparații înlocuite. De aceea, urmărim anual update-urile și ținem pasul cu tehnologia. Cum? Deținând licență pentru testerul VAG COM, care e specific fiecărei mărci în parte (Audi, Seat, Volkswagen și Skoda). Nu orice service îl deține, așa că ia aminte: Vrei o diagnoză ca la carte, Service Titan are tester pentru fiecare în parte! Hai deci pe la noi. Te servim cu servicii de calitate și cu o doză sănătoasă de voie bună și pentru tine, și pentru mașina ta.

Denumire serviciuPret cu TVA
Constatare mecanica de rampa – fara demontare anasambluri/subansambluri180 lei
Diagnoza  electronica VAG COM180 lei
Update soft – scriere cod BEM acumulator auto (baterie)185 lei
Calibrare suspensie pneumatica (reglat garda la sol)500 lei 
Resetare bord50 lei

*oferim servicii complete pentru masinile din grupul VW: adaptari, scrieri, codari. Completeaza formularul alaturat sau suna-ne pentru mai multe informatii si costuri.

Pentru a putea face fata provocarilor unui oras aglomerat si pentru placerea de a conduce in siguranta, hai pe la noi!